Justitiële Maffia


Twee ambtenaren van de Brusselse Politie arresteerden een man in de prive-vertrekken achterin een winkel. Bij de arrestatie gebruikten ze geweld tegen het geboeide slachtoffer. Op het commisariaat dwingen ze hem een franstalige verklaring te ondertekenen.

Nadien kom dus aan het licht dat het slachtoffer geen gebenedijd woord frans spreekt, en dat de inhoud van die verklaring puur nonssens was. De twee daders pleitten ‘onschuldig’ en vragen opschorting. LOL

Nu komt het : de rechtbank vindt de feiten ernstig genoeg om de ‘heren’ een straf van 4 maanden met uitstel te geven. Waarmee de rechter dus in feite aangeeft dat hij de feiten ook niet ernstig neemt. Twee gewapende stukken crapuul in openbare dienst die een zeer ernstig geval van willekeur, geweld en wederrechtelijke vrijheidsberoving plegen, komen er dus vanaf met een minder dan symbolische straf. Dat valt dus in feite onder de noemer ‘straffeloosheid’.

En de bonden roepen om ter hardst dat er zware straffen moeten komen voor hen die dat soort crapuul van hetzelfde laken een broek geeft. Geweld tegen een ambtenaar wordt nu al extreem zwaar bestraft. Als zo’n ambtenaar geweld pleegt tegen de burger, is het niet belangrijk genoeg om nog maar een oog open te trekken. Ons kent ons, ons beschermt ons…

En dan staan die blazen te kijken dat we ze met de nek aankijken ? Onmiddelijk ontslag wegens dringende redenen met verplichtte heropvoeding… ook voor die rechter trouwens. De burger respekteren is een eerste vereiste om zelf gerespekteerd te worden.

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Burgers, Justitie, politiek, slavernij en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.