Staatsgreep


Mijn donkerste vermoedens zijn bewaarheid. De Parasieten van FOD Fin hebben de macht gegrepen. Gedaan met uw eigen leven in te richten naar godsvrucht en vermogen, enkel nog slavenarbeid in dienst van het Priofitariaat, geen recht op geld goederen vrijheid etc. Alles en iedereen ten dienste van de Parasieten en hun tribu.

Financien mag ( en zal ongetwijfeld) gelijk welke wet die er is om de burger te beschermen tegen de excessen van de ‘overheid’ uitschakelen, negeren en/of op een andere wijze misbruiken. Ik heb al jaar en dag gezegd dat ambtenaren en de eigenlijke meesters van dit land zijn, en hun politieke zetbazen dienen alleen maar voor de ‘vitrine’. Vandaag is het dus zover : de officiele invoering van het lijfeigenschap is gebeurd. Het zou me helemaal niet verbazen dat ‘ze’ voor de gemakkelijkheid ook besluiten dat uw recht op verdediging van geen tel is.

Van verdediging gesproken, wat doet het parlement ? De ‘vertegenwoordigers des volks’ ? Diegenen die door de burger uitgestuurd zijn om hun belangen te verdedigen ?

NIETS, driewerf  NIETS… integendeel, ze zullen alle mogelijke moeite doen om u ervan te overtuigen dat het in uw belang is dat ge het slachtoffer kunt worden van willekeur, oplichting, diefstal, afpersing etc… door een paar omhooggevallen parasieten die zelf te leeg zijn om zich effectief actief in te schakelen in de economie. Het is in uw belang dat ge uitgezogen wordt door het grootste immorele krapuul dat op deze wereld (bij uitbreiding dit land) ronddoolt. Misbruik van vertrouwen en werkweigering heet dat in juridische termen. Benieuwd of er een is die durft toegeven dat ze ernaast zitten, en zo ja, wat gaan ze eraan doen ?

De enige oplossing : platbranden die handel….

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Belgie, Burgers, Economie, lijfeigene, politiek, slavernij en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.