Olympics voor Parasieten


Het is dus (nog maar eens ) officieel : Belgie (het circus) is de grootste parasiet van Europa. Volgens het Franse (!) “Institut Economique Molinari” betalen wij het meeste belastingen in heel de EU.

En dan nog zijn het genuanceerde cijfers want die fransozen houden geen rekening met allerlei ‘verborgen’ taksen, heffingen, accijnzen (8000% voor 1 kg zout bvb) etc… Al bij al, de ‘belastingdruk’ is niet 59.2 % maar een dikke 78.4 %.

Vooral in het oog springend is de zgn onzichtbaarheid van de sociale zekerheid, dwz : het wordt wel van uw loon gestolen ( dik 17% zelfs) , maar er is met geen mogelijkheid te zeggen hoeveel en waar het naartoe gaat. Dat heet in deftig Vlaams : (bijna) één vijfde van uw pree gaat op in rook… De rest trouwens ook, maar kom.

Ik kan u wel vertellen wat er met dat geld gebeurt. Een klein deeltje gaat naar de echte sociale kassen, het overgrote deel gaat naar de Ambtenaren Pensioenen. Zelfs een blinde kan dat zien : die gasten dragen (?) evenveel af als u en ik, maar ze krijgen dan achteraf een pensioen dat bijna het dubbele is van hetgeen de gemiddelde lijfeigene krijgt. En ze hebben er dan nog niet half zo lang of zo hard voor moeten ‘werken’…Zonder rekening te houden met andere discriminaties t.o.v de lijfeigenen, als daar zijn de perekwatie, lonen die omgekeerd evenredig zijn aan de de economische functie en waarde van de ambetantenaar, parlementaire weddes die in geen enkele verhouding staan met de ‘opbrengst’ voor de lijfeigene…

Ik blijf het herhalen : heel dat parasitair overheidscircus moet afgevoerd worden en vervangen door echte democratie, waar de ‘vertegenwoordigers des volks’ ook ECHT doen wat ze moeten doen : uw belangen verdedigen ipv hun zakken ( en die van een paar anderen) vullen.

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Belgie, politiek, slavernij en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s