Duimschroeven in een moderne versie…


Advocaat-generaal Jean-Luc Cottyn van de Hoge Raad voor Justitie vindt het noodzakelijk om elke burger te dwingen DNA af te staan voor ‘zijn’ databank. Hij volgt (?) daarmee dus Walter Damen, de huidige advocaat van Sharia4Belgium-leider Fouad Belkacem…

Waarmee dus duidelijk wordt dat de ziekelijke machtsgeilheid van politici en ambtenaren besmettelijk is. En dat zelfs de zgn. ‘rechtsgeleerden’ (what’s in a name ?) het geen enkel probleem vinden om uw en mijn rechten, uw privacy etc te negeren. Ze vinden het dus volkomen OK om de burger permanent ‘onder verdacht’ te maken. Wat de deur openzet voor allerhande vormen van willekeur, intimidatie etc. zoals we dat trouwens gewend zijn van de gemiddelde ambetantenaar.

Misschien wordt het tijd dat de burger eens een ‘databank’ aanlegt van de verwezelijkingen van diegenen die ertoe gehouden zijn om de burger te DIENEN. Want er lopen er nog altijd veel te veel rond die denken dat het woordje ‘dienst’ in “openbare dienst” synoniem is voor BAAS spelen. Kunnen we ook ineens de ‘evalutie’ van de ambtenaar aanpakken. En kunnen we eventueel zelfs topscoorders inzake burgerrechtenschending uitsluiten bij de volgend verkiezingen…

Kortom, de zoveelste poging om de lijfeigenen in dit land nog maar eens van hun rechten en vrijheden te beroven is volop in de maak. Want er zal geen enkele van die machtsgeile idioten twijfelen aan het nut van zo’n databank. Al was het maar om via uw DNA na te gaan in welke (verdachte) kroegen ge rondhangt.

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belgie, Burgers, Justitie, politiek, slavernij en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Duimschroeven in een moderne versie…

  1. Wim De Winter zegt:

    Vroeger bestond er een mooie Vlaamse spreuk: ‘Ik dien’. Bij politici is dat geworden: ‘Ik dien vooral mezelf’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.