Onbetrouwbare overheid…


Vandaag is een studie bekendgemaakt die de betrouwbaarheid van de ‘overheden’ onderzocht heeft.

Tot schrik en ergernis van heel dat circus blijkt dat de burger (IMHO zeer terecht) niet het minste geringste vertrouwen heeft in zijn regeringen. Nog geen 20% vertrouwt erop dat de overheden, en hun medeplichtige ambetantenaren, de juiste beslissingen nemen. m.a.w hetgeen ik hier al tijden aan het verkondigen ben is dus geen fantasietje van een dwarsligger, maar een gefundeerde analyse van de realiteit.

Jammer dat die ‘studeerders’ geen diepgravend debat hebben georganiseerd. Niet dat ik kans maak om uitgenodigd te worden, maar het zou een veel duidelijker beeld scheppen. Voor degenen die eventueel misschien in een verre toekomst eens een keertje willen beginnen nadenken over een of andere mogelijkheid tot verbetering…

Rome en Parijs zijn ook niet op een dag gebouwd…

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belgie, Burgers, Lokale politiek, politiek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s