Besparen op ambtenaren…


De HH moeten nog ergens 2 miljard € vinden. En voor het eerst in de geschiedenis van dit land zijn er politici die (voorzichtig) beginnen na te denken over eventueel misschien als het echt niet anders kan, eens opruiming onder de ambtenaren te houden.

Er zijn er zelfs bij die zover durven gaan dat ze op 10 (tien) jaar tijd misschien wel een % van het aantal ambtenaren kunnen verlagen. Verspreid over die 10 jaar zou dat dan GEEN sociaal bloedbad veroorzaken. Dat is nl uitsluitend bedoeld voor de lijfeigene. Die mogen ongehinderd uitgeperst worden. Ambtenaren zijn untouchable. Logisch, heel dat parasitair circus staat of valt met de ambtenaar die de burger uitperst, vernedert en/of anderszins van zijn rechten berooft.

Hetgeen iedere normaal denkende mens op heel de wereld al lang begrepen heeft begint dus nu door te sijpelen tot het niveau van de politici. Vraag is dan : wat gaan ze er met doen ? De enige correcte oplossing zou zijn : ambtenaren laten werken tot 65 jaar, afschaffing van de perekwatie, pensioenen op het niveau van de modale lijfeigene enz. etc. Maar dat gaan ze gegarandeerd niet durven denken, laat staan voorstellen. En nog minder uitvoeren.

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Burgers, lijfeigene, politiek en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.