Belgen (?) willen massaal als ambtenaar werken…


… dan keert mijn maag. Blijkbaar zijn er dus steeds minder en minder normaal denkende mensen die ECHT voor hun geld willen werken. De overheid doet natuurlijk zijn best om UW geld op de meest onverantwoordde wijze door deuren en ramen weg te smijten. Vooral aan economisch niet te verantwoorden ambtenarenlonen (? voor ‘loon’ moet ge werken, dacht ik) die al van bij de aanvang van de ‘carriere’ extreem hoog liggen.

“De overheid heeft fikse inspanningen gedaan om hipper te worden”, zegt arbeidssocioloog Ignace Glorieux (Vrije Universiteit Brussel). “Talent moet ergens naartoe, en op dit moment gaan jongeren liever naar de ministeries. De duffe ambtenaar die laaggekwalificeerd werk doet, bestaat niet meer.” ….. wat dus tevens inhoud dat er een deel ‘jeugd’ vanaf het prille begin alleen maar wil parasiteren en misbruik maken van hun ‘talent’.

Tjaaj, als ge al van jongsaf het slechte voorbeeld hebt gekregen zal dat wel als ‘normaal’ worden aanzien zeker ? Het zegt misschien niet alles over de moraliteit van de hedendaagse burger, maar het zegt genoeg…

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Burgers, Economie, lijfeigene, politiek en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s