Prijs


Bij de CREG is er iemand wakker geschoten. Ze hebben daar tot hun eigenste verbazing ontdekt dat de energieleveranciers u het vel over de oren stropen. Iets wat god en klein peerke al 100 jaar weten en aanklagen, is dus nu doorgedrongen tot op het eerste verdiep…

Om hun belangrijkheid te onderstrepen doet de CREG nu een paar voorstelletjes. Maar laat u niets wijsmaken, ge gaat er niks van merken : alle verhogingen van de bedrijfslasten  komen sowieso toch op uw factuur. En het belangrijkste dat ze  eventueel zouden kunnen voorstellen, de verlaging van de immoreel hoge BTW,  nergens te bespeuren. Wat wilt ge, het zijn tenslotte ook ambtenaren en die snijden, zoals bekend, niet in eigen vlees.

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belgie, Burgers, Economie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Prijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s