Zelfbescherming


De NV-a gaat een voorstel indienen om de ‘mandatarissen’ te beschermen. Volgens hen kan het niet dat iemand die een mandaat uitoefent ter verantwoording wordt geroepen voor de rechtbank.

Dat is nu net het tegenovergestelde van hetgeen ik denk. Mandatarissen en verkozenen des volks hebben een opdracht gekregen van de burger. Als ze daarin falen of ‘hun-eigen-goesting’ doen, moeten ze maar leren om daar rekenschap voor af te leggen. Als een burger uit de rij loopt zijn ze er als de kippen bij om hem keihard aan te pakken. Repressie is een aangeboren afwijking hier te lande, en geen enkele politieker of ambtenaar is daar vies van. Maar , als het erop aan komt om ZELF enige verantwoordelijkheid af te leggen, zijn de heren/dames/tussenin niet thuis.

Het enige correcte voorstel dat zou moeten gedaan worden, ttz het afschaffen van ALLE beschermende wetten en regeltjes, zal er natuurlijk niet komen. De heren/dames/tussenin zitten er alleen maar om aan zelfverrijking te kunnen doen. En dan hebt ge natuurlijk ook nog zelfbescherming nodig.

Waarmee de NV-a ten andere bewijst dat ze geen fluit beter zijn dan de andere zgn ‘democratische’ partijen. Maar dat had ik hier al eens gezegd dacht ik…

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belgie, Burgers, Justitie, Lokale politiek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Zelfbescherming

  1. Heel het politiek systeem zou veranderd moeten worden. We moeten ons de vraag stellen hebben landen gelijk de onze eigenlijk nog zulk een politiek systeem nodig. Er zou mi juist een verbod moet komen op het combineren van een politieke ambt en niet politieke bijverdiensten. Anders krijg je belangenvermenging en grens het aan omkoping. Maar ja alleen in de 3de wereld heet het omkoping bij ons heet het gelobby.

    En ik blijf erbij wiens brood ge eet, diens woord ge spreekt. Dit is niet meer als normaal te noemen. Maar een politieker moet de stem van het volk zijn. Maar dat zijn ze allang niet meer.

    In de VS is er een onderzoek geweest naar zulke donaties, mandaten en lobbywerk. Bleek dat 100% van de liberals geld ontvangt “uit andere bronnen” en 80 % bij de democrats. Ja met zulke cijfers moet we niet verbaasd zijn de democratie niet werkt. Alle politici zijn omgekocht en ze durven hun mond niet open te trekken anders krijgen je toestanden die onlangs te zien waren in Panorama over de politiezone HADIZO.

    De klokkenluiders krijgen geen gehoor en worden aan de kant gezet en zelf aangeklaagd. Niemand durft nog kritiek te hebben uit angst. En zo blijft de bal aan het rollen en worden de zakken verder gevuld ten nadele van de bevolking.

    Die Griekse toestanden zijn niet alleen Grieks maar verspreid over de hele Westerse maatschappij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s