Euro-oplichterij in eerste lezing


Europa zit in de problemen. Financiëel gaat het steeds verder bergaf. Ierland, Portugal en als ‘zwaarste’ geval, Griekenland staan op het randje van verzuipen. Daarom hebben de Europese Ministers van Financiën een hulp-lijn (= geen Klik-lijn) opgezet. Een hulplijn van om en bij de 160 miljard €, waarvan 50 miljard door de ‘private’ sector worden aangeleverd. Die private sector zijn u en ik gecamoufleerd ‘via de banken’. De rest van de Hulp-lijn komt ook uit uw en mijn zakken, maar dan rechtstreeks via de gewone afpersingsmiddelen.

Ons land, bij monde van het Opperhoofd van Oplichting en Afpersing, heeft op die 21 juli besloten om 22.000.000.000 € bij te dragen. Probleem daarbij : we moeten ook nog 27.000.000.000 € besparen. Wat er dus op neer komt dat 1 enkel mannetje u en mij zomaar eventjes 49 miljard € uit onze zakken wil roven.  En ik wijs er dan nog eventjes fijnjes op dat die uittredende minister daar niet meer toe bevoegd is.

Vandaag doet het illegaal verkozen parlement daar dan nog een schepje bovenop. De (vervroegd) bijeengekomen Kamercommissie Financiën geeft een positief advies over heel de lijn. Wat er dus op neer komt dat een onbevoegde aan een illegaal goedkeuring vraagt (en krijgt) om de burger op te lichten en af te persen. Ik had hier al voorzichtig het vermoeden geuit dat het Illegale Parlement stoemelings zijn goedkeuring zou geven aan dit spelletje. Zo heel stoemelings is het tot hier toe nog niet gegaan,  maar nu dat de betreffende (?) commissie er zijn fiat aan heeft gegeven, kan het bijna niet anders dat het Plenaire Circus onverwijld zijn goedkeuring gaat uitspreken. Of kent u een of andere ‘verkozene’ die een geweten heeft en die oprecht de belangen van de bevolking behartigt , en dus dan ook TEGENSTEMT ? Ik niet… en de rest doet alleen maar aan zelfbediening en misbruikt uw vertrouwen. Maar dat wist u al, neem ik aan …
Kort samengevat : een  onbevoegd minister in een liggende regering gaat bij een illegaal samengesteld parlement toestemming afdwingen om de lijfeigenen van dit land nog wat meer uit te buiten. In naam van Europa dan wel, maar toch …

Advertenties

Over lijfeigene

tankwagenchauffeur, professioneel zwerver, vroeger altijd op stap met een lading chemie, nu niet verder dan de dorpsrand wegens goedkope 'import-collega' .. Buiten dat ben ik een van die miljoenen getergde burgers die het spuugzat zijn om op te draaien voor de sotternijen van een ander of te moeten instaan voor het luilekkerleventje van een klein leger 'overheids-werk(?)nemers' dat nog nooit 1 vinger heeft uitgestoken om de economie of de welvaart te verbeteren.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Belgie, Economie, Europa, Financiële markten, politiek en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s